Ilonpilke
KASVIVÄRIT ovat vaihtoehto synteettisille väreille ja niillä on paitsi värjääviä, myös hoitavia ominaisuuksia. Kasvivärit värjäävät hiusten pinnan, eivätkä tunkeudu hiussuomujen sisään kuten kemialliset kestovärit.

Kasvivärin sävyyn vaikuttavat muun muassa hiusten oma tummuus, kemiallisesti käsitellyn hiuksen tummuus ja kunto, harmaiden määrä jne. Kasviväreillä ei voida vaalentaa hiusta.

Kasviväri ei peitä harmaita 100 prosenttisesti, mutta harmaiden määrästä riippuen saattaa antaa hyvinkin eloisan ja kauniin lopputuloksen.

Kasvivärillä voi värjätä hiusta useastikin sen hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Toisaalta tyvikasvu ei useinkaan ole häiritsevä, joten värjäysväliä voi usein pitää pidempänä kuin kemiallisten kestovärien kanssa.

Vaikka kasvivärien sanotaan olevan turvallisempia kuin kemiallisten värien ja ne sopivat yleensä myös väriallergisille, voi kasviväreillekin olla allerginen.

Värjäämme hiusta hennalla (Lawsonia Inermis), indigolla (Indigofera Tinctoria) ja cassialla (Cassia Auriculata).

Kasviväreihin siirryttäessä suosittelemme puhdistavaa hoitoa ennen ensimmäistä värjäystä. Näin saamme hiuksen pinnasta poistettua silikoni- ja muotoilutuotejäämiä, jolloin väri tarttuu ja kestää paremmin. Kasvivärjäykseen sisältyy intialainen päänhieronta, tai osia siitä.
VARAA AIKA
0400 256 620
Kampaamo
IlonPilke
Ekokampaamo
Kettumäentie 1
45700 Kuusankoski
IlonPilke Ekokampaamo & Kampaamo, Kettumäentie 1, 45700 Kuusankoski, Puh: 0400 256 620