Ekokampaamon palvelut

Hiusten leikkaus

Leikkaus 28-55€

Otsatukan leikkaus 17€

Koneajo sis. pesun 17€

Lasten hiusten leikkaus (alle 7v.) 24€

Energialeikkaus on hierontaan yhdistettynä kokonaisvaltainen prosessi, joka rentouttaa ja energisoi sekä tasapainottaa kehoa ja mieltä. Leikkaus aloitetaan intialaisella päänhieronnalla. Teknisesti kyseessä on hyvin selkeä ja puhdas leikkaus, jossa vältetään jyrkkiä kulmia ja eripituiset hiukset yhdistetään toisiinsa. Leikkauksissa ei käytetä ohennussaksia tai veistä. Leikkauksella tavoitellaan kehon ja sielun harmoniaa.

Intialaisella päänhieronnalla alk. 85€

Intialainen päänhieronta on vanha Intiasta kotoisin oleva itsehoidon muoto. Siinä tehdään sarja erilaisia hierontaliikkeitä, joilla käsitellään yläselän, käsivarsien, hartioiden, niska- ja päänalueen akupisteitä sekä lihaksia. Hoito suoritetaan istualtaan, hierottavalla on vaatteet päällä. Intialainen päänhieronta on erittäin rentouttava ja sillä on stressiä poistava vaikutus. Hieronta parantaa verenkiertoa, rentouttaa lihasjännityksiä, vähentää stressiä, auttaa päänsärkyyn, edistää ihon ja hiusten terveyttä, parantaa keskittymiskykyä ja vapauttaa energiaa. Intialaista päänhierontaa ei suositella lääkekuurien aikana eikä alkuraskauden aikana.

Eteerisillä öljyillä, sis. pesun ja föönauksen 48€

Kasvivärit ovat vaihtoehto synteettisille väreille ja niillä on paitsi värjääviä, myös hoitavia ominaisuuksia. Ne värjäävät hiusten pinnan, eivätkä tunkeudu hiussuomujen sisään kuten kemialliset kestovärit. Kasvivärin sävyyn vaikuttavat muun muassa hiusten oma tummuus, kemiallisesti käsitellyn hiuksen tummuus ja kunto, harmaiden määrä jne. Kasviväreillä ei voida vaalentaa hiusta.

 

Kasviväri ei peitä harmaita 100-prosenttisesti, mutta harmaiden määrästä riippuen saattaa antaa hyvinkin eloisan ja kauniin lopputuloksen.

Hiuksia voi värjätä useastikin kasviväreillä niiden hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Toisaalta tyvikasvu ei useinkaan ole häiritsevä, joten värjäysväliä voi usein pitää pidempänä kuin kemiallisten kestovärien kanssa.

 

Kasviväreihin siirryttäessä suosittelemme puhdistavaa hoitoa ennen ensimmäistä värjäystä. Näin saamme hiuksen pinnasta poistettua silikoni- ja muotoilutuotejäämiä, jolloin väri tarttuu ja kestää paremmin. Kasvivärjäykseen sisältyy intialainen päänhieronta, tai osia siitä. Värjäämme hiusta hennalla (Lawsonia Inermis), indigolla (Indigofera Tinctoria) ja cassialla (Cassia Auriculata).

 

Vaikka kasvivärien sanotaan olevan turvallisempia kuin kemiallisten värien ja ne sopivat yleensä myös väriallergisille, voi kasviväreillekin olla allerginen. Meillä voit turvallisin mielin tutustua kasvivärien maailmaan koulutettujen ekokampaajien luotettavissa käsissä.

Syväpuhdistavalla pesulla alk. 79€

Kasvivärjäys ja intialainen päänhieronta alk. 107€

Kasvivärjäys ja leikkaus alk. 108€

Kasvivärjäys, leikkaus ja intialainen päänhieronta alk. 135€

Ekologisten hiushoitojen valikoimasta löytyvät puhdistava savihoito, vahvistava rakennehoito, mustikkainen hilsehoito, kosteuttava levähoito, yrttihuuhtelu, öljyhoito sekä hiuspohjan kuorintahoito.

Kerro ajanvarauksen lisätietoja-osiossa hieman hiuksistasi tai esimerkiksi mahdollisista erikoisherkkyyksistä, jotta osaisimme valmistautua paremmin esim. hankkimalla jugurttia, mustikoita yms.

48€

Hiushoito ja intialainen päänhieronta 68€

Hiushoito muun työn yhteydessä 28€

Puhdistuskuuri

Savella tai merilevällä 48€

Puhdistuskuuri ja intialainen päänhieronta 68€

Puhdistuskuuri muun työn yhteydessä 28€

Savikirkastuksella vaalennetaan hiuksia hyvin hellävaraisesti saven, soodan ja hapetteen avulla. Hapete on synteettinen raaka-aine, mutta jo värjäysprosessin aikana se haihtuu pois eikä kuormita luontoa. Savikirkastuksessa ei käytetä ammoniakkia tai muita voimakkaita emäksisiä raaka-aineita, eikä mitään synteettisiä pigmenttejä kuten PPD:tä tai sen johdannaisia. 

Savikirkastus toimii parhaiten luonnonvärisiin tai kasvivärillä värjättyihin hiuksiin. Jokaisen asiakkaan lähtötilanne on yksilöllinen, joten tiedustele meiltä miten vaalennus hiuksissasi toimisi! Joskus tarvitaan muutama käsittely, jotta lopputuloksena on haluttu sävy.

alk. 102€

Savikirkastus ja leikkaus 128€

Kampaukset

Hiusten pesu ja föönaus 30€

Nuttura- ja kiharakampaukset alk. 60€

Emme tee eettisistä syistä värjäyksiä alle 16-vuotiaille.

Hinnat sisältävät alv. 24%

Ilonpilke Ekokampaamon palvelut Kuusankoski