Ilonpilke Ekokampaamo & Kampaamo Kuusankoski

Tuotteet

Ekopharma Helsinki on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään  lähituotettuja raaka-aineita kuten marjoja ja kasviuutteita. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä. Tuotteissa on avainlipputunnus.

Ekopharma Helsinki -tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan.

Ekopharma tuotteet hiuksille

Itävaltalainen Less is More on täysin luonnollinen ja luomusertifioitu hiustenhoito- ja muotoilusarja. Kampaamolaatuisen sarjan valikoimaan kuuluvat luomushampoot, -hoitoaineet ja -muotoilutuotteet.

Nimensä mukaisesti vain pieni määrä tuotetta riittää, sillä tuotteet sisältävät maksimaalisen määrän hoitavia ja tehokkaita aineksia, kuten orgaanisia kylmäpuristettuja kasviöljyjä, aloe veraa, yrttiuutteita ja hunajaa. Less is More -tuotteissa ei käytetä petrokemikaaleja, silikoneja, sulfaatteja tai synteettisiä säilöntä- ja väriaineita eikä hajusteita.

Less is More tuotteet

Famo on pieni suomalainen yritys Tuusulassa. Tuotteet valmistetaan käsin ja niiden suunnittelussa on pidetty korvat höröllään ihmisiä kuunnellen. Famo pyrkii kehittämään ihania tuotteita hiuksille luontoa kunnioittaen. Palat onkin pakattu pahvisiin pakkauksiin.

Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät. Maailma on niin täynnä tuoksuja, ettei ole ihme jos pikkupöllön nokka menee tukkoon. Eteerisillä öljyillä maustettuja tuotteitakin löytyy tuoksuista pitäville.

No nothing Very Sensitive on kaikille pohjoismaisen herkkäihoisille ihmisille kehitetty tuotesarja hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistamiseen ja hoitamiseen.

No nothing on laadukas ja toimiva, hajusteeton ja väriaineeton hiustuotesarja, jonka kaikille tuotteille on myönnetty arvostettu Allergiatunnus. Tämä on osoitus siitä, että No nothing -tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka haluavat välttää ja vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarja tarjoaa puhdistus- ja hoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, jolloin hiuksesi saavat juuri sitä, mitä ne kaipaavat.

No Nothing hiustuotteet