Ilonpilke Ekokampaamo & Kampaamo Kuusankoski

Ilonpilkkeen ja ekokampaajien tarina

Olemme Pauliina ja Sanna ja taivaltaneet yhdessä vuodesta 2007 asti. IlonPilkkeen perustimme vuonna 2011, jolloin aloitimme molemmat uusina yrittäjinä.

Matkan varrella olemme kouluttautuneet ekokampaajiksi (v. 2011 ja 2012), saaneet molemmat aivan ihanat tyttäret, muuttaneet, kouluttautuneet lisää, kasvaneet hirmuisesti ihmisinä, työkavereina ja yrittäjinäkin. Olemme pitäneet hauskaa, huolehtineet toisistamme ja osaamme edelleen olla kiitollisia tästä työpaikasta jonka olemme yhdessä luoneet ja jossa saamme työskennellä melkoisen mukiinmenevän työkaverin ja ystävän kanssa. Ollaanhan me vähän sellainen vanha avioparikin välillä!

Pauliina on sopivan järjestelmällinen ja tarttuu toimeen kuin toimeen. Myös erinäiset remppahommat sujuvat tarvittaessa. Pauliina on esteetikko, luova ja herkkä. Erittäin taitava, vaikkakin kovin vaatimaton, kampaaja. Hän kuuntelee tarkkaan asiakkaansa toiveita ja kohtaa ihmisen suurella sydämellä. Pauliina pelkää kissoja ja tykkää helteistä.

Sanna innostuu helposti kaikesta, ideoita on usein enemmän kuin käytännössä mitenkään ehtii ja jaksaa toteuttaa. Asiakasta hän palvelee suurella sydämellä ja aitoudella, hauskanpitoa ja ammattitaitoa unohtamatta. Sannan asiakkaaksi tullessa ei tarvitse jännittää, koska jokainen ihminen on arvokas ja kaunis. Sannalta saa halutessaan myös energiahoitoja, intialaiset päänhieronnat ja polkkatukat ovat lempihommia. Sanna pelkää hiiriä, mutta rakastaa kissoja ja riippumattoja.

Vuosi 2020 on ollut suurten muutosten aikaa. Sannalle se tarkoitti saksien laittamista laatikkoon, hetken huilaamista ja lähtö Rovaniemen suuntaan joksikin aikaa.  
”Joskus elämässä pitää tehdä isojakin ratkaisuja ja kuunnella sydäntä.”

Tervetuloa IlonPilkkeeseen, sellaisena kuin olet!

Ilonpilke koulutetut ekokampaajat

Yhteystiedot

Ilonpilke Ekokampaamo & Kampaamo
Läntinen Linjapuisto 2A
45700 Kuusankoski

Avoinna sopimuksen mukaan

Sähköinen ajanvaraus toimii ympäri vuorokauden verkossa.

Ajanvaraus ja lisätiedot puhelimitse